Nassim Taleb: Lähes kaikki bitcoinerit ovat „kokonaisia ​​idiootteja“

Nassim Taleb, yliopiston professori ja Musta Joutsen -kirjailija, uskoo, että Bitcoin on hyvä idea, mutta suurin osa sijoittajista ei ymmärrä sen vivahteita.

Nassim Taleb, ”Skin in the Game” -kirjailija, pääsi pieneen Twitter-feudokseen, jossa hän selitti, että suurin osa sijoittajista ei pysty ymmärtämään Bitcoinin kaltaisen salausvaluutan vivahteita.

Mukaan piipittää lähettäjä Nassim Taleb 21. kesäkuuta, Bitcoin ( BTC ) on hyvä idea, mutta ”lähes kaikki bitcoiners kokonaismenoja idiootteja.”

Taleb vaihtoi viestejä itse kuvaaman „Bitcoin-maksimalistin“ Giacomo Zuccon kanssa. Hän riitautti Talebin näkemykset siitä, että byrokraatit ja poliitikot asettivat keskussuunnittelun parhaaksi riskinhallintastrategiaksi.

Entinen Wall Street -kauppias kääntyi riskisuunnitteluprofessori on nimittänyt itsensä paikallismieheksi , ”libertaariksi korkeammalle keskushallinnon tasolle”.

Libertarian näkemykset Bitcoinista

Huolimatta siitä, että monet maat ovat pyrkineet luomaan keskuspankkien digitaalisia valuuttoja, salausyhteisössä on monia, jotka näkevät Bitcoinin tapana irtautua perinteisistä rahoituslaitoksista.

Jotkut varhaiset BTC-käyttöönottajat, kuten Roger Ver, ovat olleet uskottomia liberaalin taloustieteen kannattajia. Cointelelegraph kertoi myös huhtikuussa, että liberaali ajatteluryhmä kritisoi Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissiota säännösten venyttämisestä ilmeisessä yrityksessä säännellä salaustekijöitä.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.